In contact met

LOEX, heb je een vraag of wil je kennismaken? Neem contact met ons via de onderstaande gegevens. Wij helpen je graag verder.

loex-nancy-kerstans-200x300

Nancy Kerstens

 

Nancy Kerstens is eigenaar van Loex en ruim 10 jaar werkzaam als trainer, coach, procesbegeleider en assessor. Met als specialisme talentontwikkeling, gedrag en communicatie. Zij werkt met enthousiasme, betrokkenheid en compassie. Onderzoekend naar mogelijkheid voor acceptatie, last en verlangen gaat ze vanuit gezamenlijkheid op zoek naar ontwikkel mogelijkheden.

 

Nancy Kerstens heeft Organisatie Psychologie gestudeerd en volgde HBO bedrijfskunde. Daarnaast is ze al jaren TriMetrix gecertificeerd en is ze zich blijven ontwikkelen door verschillende trainingen zoals ‘Therapie in beeld’, essentie coaching en diverse leiderschapsopleidingen.

Tan May Ing

 

May Ing is ruim 25 jaar werkzaam in diverse gebieden als trainer en coach, met als specialisme leiderschap en diversiteit. Zij werkt zorgvuldig vanuit stilte, respect en veiligheid. Met liefde en een directe, heldere aanpak stelt ze mensen in staat om het inzicht te verkrijgen waardoor transformatie mogelijk wordt.

 

May Ing heeft Psychologie gestudeerd en volgde de Post HBO Agogische Beroepsopleiding. Daarnaast is ze zich blijven ontwikkelen in verschillende scholen voor het begeleiden van mensen, zoals Herwaarderings-Counseling, Present Mindness, Transcultureel Leiderschap, Psychosynthese, Management en Communicatie opleidingen en Systeemdynamiek in organisaties.

May-Ing-loex